Menu
od 19.11.2018

Poniedziałek

Zupa:
żurek z jajkiem

Drugie
danie
: gołąbki w sosie pomidorowym

Wtorek

Zupa:
grochowa na wędzonce

Drugie danie:
tortilla z kurczakiem i warzywami

Środa

dzień
życzliwości

Zupa:
krem z pomidorów z mozzarellą i bazylią

Drugie
danie:
kotlet schabowy panierowany pieczony w piecu, ziemniaki i
kapusta zasmażana

Czwartek

Zupa:
minestrone

Drugie
danie:
pulpeciki mięsne w sosie pieczarkowym, kopytka i warzywa
na parze

Piątek

Zupa:
krem z białych warzyw z grzankami ziołowymi

Drugie
danie
: łazanki z kapustą i kiełbasą

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *